Broodje Lamsshoarma

BBQ

Broodje Lamsshoarma

Broodje Lamsshoarma
Vandaag maakte Michel lamsshoarma op de barbecue. Deze keer niet aan het spit, maar in gietijzeren pannetjes. Ooit midden in de corona-pandemie bij Big Bazar gekocht. Het bleek een beste koop te zijn!

Het lamsvlees werd gekruid met shoarmakruiden. Het lamsvlees even laten rusten. Snijd het lamsvlees in stukjes en doe er stukjes paprika door. De barbecue werd opgestookt naar 180 graden. Het lamsvlees in een gietijzeren pannetje gedaan en op de barbecue gezet tot het gaar was. Gewoon af en toe kijken. Op het laatst hebben we nog de Turkse broodjes op de barbecue gedaan. De broodjes zijn belegd met sla, de lamsshoarma en natuurlijk knoflooksaus.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top