Varkenshaas Schaaltje van de BBQ

BBQ

Varkenshaas Schaaltje van de BBQ

Varkenshaas Schaaltje van de BBQ
Deze schaaltjes zijn geïnspireerd op een Instagrampost die ik bij een slager zag. Dat wilde ik wel zelf maken. Het was in ieder geval geslaagd. Uiteraard hoef je dit niet persé op de barbecue te maken maar kan het ook in de oven.

Ingrediënten: 1 varkenshaas, 100 gram ontbijtspek, heksenkaas, 2 bosuien, kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue naar 180 graden. Snijd 1 varkenshaas in blokjes. Verdeel dit over twee gietijzeren schaaltjes. Doe in elk schaaltje 50 gram ontbijtspek (in kleine stukjes). Schep er heksenkaas door. Verdeel over elk schaaltje 1 in ringen gesneden bosui. Bedek elk schaaltje met plakjes kaas. Zet de schaaltjes op de barbecue voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top