Noodles met Kip, Champignons en Paprika

Noodles met Kip, Champignons en Paprika

Noodles met Kip, Champignons en Paprika
Ingrediënten: 1 1/2 eetlepel sojasaus, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel oestersaus, 1 eetlepel hoisinsaus, 1 eetlepel rijstazijn, 1 eetlepel pindakaas, 120 ml water, noodles, 1 kipfilet, 1 teen knoflook, 1 eetlepel bloem, gemberpoeder, zout, peper, 1 paprika, 1 klein potje wortels, 250 gram champignons, 3 bosuien,

Aantal personen: 4

Maak van te voren een woksaus van 1 1/2 eetlepel sojasaus, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel oestersaus, 1 eetlepel hoisinsaus, 1 eetlepel rijstazijn, 1 eetlepel pindakaas en 120 ml water. Laat dit even staan. Bereid de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Meng 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 eetlepel bloem, gemberpoeder, peper en zout. Bak de kipfilet bruin in hete boter. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika en 1 potje wortels toe. Bak tot de paprika bijna zacht is. Voeg 250 gram gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de woksaus en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Warm goed door. Meng de noodles door de groenten en kip. Eet smakelijk!

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top