Broodjes bij Bar Beton Utrecht

Broodjes bij Bar Beton Utrecht

Broodjes bij Bar Beton Utrecht
Zul je net zien ga je weer eens een keer op locatie werken, of eigenlijk een training volgen, gaan de buschauffeurs en boeren staken. Dat moet ook kunnen hoor, maar stiekem baalde ik wel een beetje. Ik ben toch naar Utrecht afgereisd, zo van als er een bus rijdt heb ik mazzel en anders is het dikke pech. Nou gelukkig reed er nog genoeg en kon ik naar de trainingslocatie, Bar Beton in Rijnsweerd, waar ik een training Omdenken volgde met het team waar ik vanaf 1 juli deel van uit ga maken.

Bij de training kregen we ‘s ochtends al lekkere koffiebroodjes en ‘s middags een lunch. Ik had een klein glaasje bospaddenstoelensoepje en twee broodjes salami-kaas. Prima lunch zo, niet meer, niet minder. Overigens is dit niet een lunchlocatie, maar echt een vergader- en congreslocatie.

Bar Beton
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top