Taartje eten bij Karakter Veenendaal

Taartje eten bij Karakter Veenendaal

Taartje eten bij Karakter Veenendaal Brownie
Zoals elke zondag hebben we weer een stukje gefietst. Eerst langs allerlei minibiebs in Veenendaal West en daarna door Overberg, waar ik ook nog wat kon ruilen in een minibieb. Daarna zijn we even het dorp in gefietst voor een latte. We zijn bij grandcafé Karakter gaan zitten. Pas geopend op het stadsstrand in Veenendaal.

Helaas was er geen chai latte voor mij, dat stond niet op de kaart maar wel een warme chocomelk met slagroom en een brownie.

Taartje eten bij Karakter Veenendaal Blueberry Muffin
Michel had wel een latte, een latte macchiato met een hazelnootsmaakje. Hij koos voor de bleuberry muffin. Lekkere taartjes en een leuke locatie aan het ienieminie strandje aan de mini-gracht van Veenendaal.

Grandcafé Karakter
Thoomesplein 2
3901 TN Veenendaal

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top