Buikspek van de BBQ

BBQ

Buikspek van de BBQ

Buikspek van de BBQ
Vandaag zijn we voor het eerst naar Vuur & Rook geweest in Lunteren. Daar moet je zijn geweest als barbecueliefhebber volgens velen. We moesten wel binnendoor in plaats van via de snelweg. Er was een boerenprotest gaande. Best indrukwekkend, toen we via het viaduct over de A12 reden en daar drie rijen dik tractoren zagen (en hoorden) rijden. In ieder geval bij Vuur & Rook heeft Michel buikspek meegenomen. Deze heeft hij ingesmeerd met een whiskey onion glaze. Daarna heeft hij op het buikspek op het spit gedaan. De barbecue was denk ik ongeveer 180 graden. De buikspek is gaar wanneer een kerntermperatuur is bereikt van 76 graden. Bij boerderijwinkel Bakkenes hebben we de ingrediƫnten voor de salade gehaald: sla, paprika, snoeptomaatjes en komkommer.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top