Turkse Pizza van Birlik Veenendaal

Turkse Pizza van Birlik Veenendaal

Turkse Pizza van Birlik Veenendaal
Wonen we al jaren in Veenendaal, hebben we onlangs pas Birlik supermarkt bezocht. Toen al kochten we allerlei lekkers zoals lamsvlees voor op de barbecue. Vandaag zijn we er langsgegaan omdat de knoflooksaus op was. Tuurlijk hadden we ook naar een supermarkt dichterbij kunnen gaan. Maar Birlik voelt een beetje als dat je op vakantie in een onbekende supermarkt boodschappen gaat doen en overal weer ander lekkers ziet wat je thuis niet kan kopen.

Lang verhaal kort, de knoflooksaus hebben we meegenomen naast lekkere broodjes en koekjes. Ook namen we een Turkse pizza mee voor lunch. Top idee. Goed belegd met veel salade en smakelijk. Kortom echt een aanrader.

Birlik Supermarkt
Zuiderkruis 179
3902 WG Veenendaal

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top