Croissantjes van Piretti Veenendaal

Croissantjes van Piretti Veenendaal

Croissantjes van Piretti Veenendaal
Vandaag moesten we even in het dorp zijn. De winkel waar we naar toe wilden was nog niet open, dus even richting de Kruidvat. Zo kwamen we ook langs Piretti, want die zijn onlangs verhuisd in de Passage Corridor. In de nieuwe winkel waren we nog niet geweest en de croissantjes die op de toonbank stonden zagen er erg uitnodigend uit.

Croissantjes van Piretti Veenendaal
Er was keuze uit drie verschillende croissantjes, chocolade, crème en pistache. We hebben gekozen voor de crème en pistache. Chocoladecroissantjes zijn dan net weer normaler dan die twee toch? Uiteraard hebben we weer gedeeld. Beide croissantjes waren lekker knapperig. Het crème-croissantje smaakte naar een soort lemon curd, de pistache croissant was echt pistache smaak. Kortom heerlijke croissants om het weekend mee te beginnen!

Piretti
Passage 42
3901 AZ Veenendaal

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top