Mosterdsoep en Witlofgratin van de Slager

Mosterdsoep en Witlofgratin van de Slager

 Witlofgratin van de Slager
Deze week had mijn slager, slager van Doorn, als weekmaaltijd witlof gratin. Iets wat ik echt niet lust, maar waar ik Michel wel een plezier mee kan doen. Hij kreeg dus deze maaltijd: witlof met aardappeltjes en ham, gegratineerd met kaas. Ik heb deze 20 minuten op 165 graden in de Airfryer gedaan.

Mosterdsoep van de Slager
Voor mijzelf heb ik een mosterdsoep meegenomen. Dit was een gebonden mosterdsoep met gehaktballetjes. Een mosterdsoep met gehaktballetjes heb ik nog nooit zo gegeten, wel lekker. Erbij een broodje uit de Airfryer.

Allebei een lekkere maaltijd na een drukke werkdag!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top