Wraps met Gehakt en Courgette en Zoete Chilisaus

Wraps met Gehakt en Courgette en Zoete Chilisaus

Wraps met Gehakt en Courgette en Zoete Chilisaus
Deze wrap heb ik wel vaker gemaakt, maar inmiddels was het al weer lang geleden. De wraps waren weer ouderwets lekker.

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepels ketjap manis, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Roerbak een paar minuten. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus en 1 eetlepels ketjap manis toe. Warm goed door. Verwarm 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke tortilla wrap met het courgette-gehaktmengsel. Vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe. Steek eventueel vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top