Lamsshoarma van de BBQ

BBQ

Lamsshoarma van de BBQ

Lamsshoarma van de BBQ
Heerlijk zo, een extra vrije dag. Vanochtend vroeg al een rondje gefietst en bij de Turkse supermarkt Birlik naast het platte brood ook lamsvlees gehaald. Michel wilde dat wel eens proberen op de barbecue. De barbecue werd dus weer opgestookt, deze keer naar 180 graden.

Het lamsvlees werd gekruid met shoarmakruiden en tussen het vlees had Michel twee grote tenen knoflook gedaan. Daarna werd het lamsvlees op het spit gedaan en heeft het een tijdje aan het spit gedraaid. Het lamsvlees heeft gedraaid tot het een kerntemperatuur had van 76 graden. Op het laatst heeft Michel de barbecue iets meer opgestookt zodat het vet kon smelten.

Op het platte brood hebben we naast de lamsshoarma, gemengde sla en uiteraard knoflooksaus gedaan. Lekker broodje shoarma zo!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top