Flatbread Bal

Flatbread Bal

Flatbread Bal
Vandaag wilden we als lunch eigenlijk een broodje bal eten. Kortom even broodjes halen bij de supermarkt, want tja die zijn toch wel open met Hemelvaartsdag. Tijdens het fietsen bedacht Michel om eens langs Turkse supermarkt Birlik te gaan. Die zit al jaren in Veenendaal, en we zijn er ook vaak langs gefietst, maar we waren er nooit binnen geweest. Tot vandaag.

Heerlijk eigenlijk een totaal andere winkel, voelt gelijk als een beetje vakantie. Je ziet allerlei andere dingen. Qua lunch namen we platbrood mee. Dat hadden we ooit op de Beverwijkse bazaar gehaald en daarna nooit meer gevonden. Op het broodje een gebraden gehaktbal van de slager met gebakken ui en sambasaus. Lekker broodje.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top