Taartje bij Torv Veenendaal

Taartje bij Torv Veenendaal

Taartje bij Torv Veenendaal
Vandaag een rondje gefietst door het Binnenveld. Vandaag was het weer lekker rustig daar na al de rondjes die de wielrenners en wielrensters de afgelopen twee dagen daar hebben gefietst. Daarna zijn we bij Torv wat gaan drinken met iets lekkers erbij. Ik nam een chai latte en Michel en latte macchiato. Erbij bananenbrood en skitaart. Wat we uiteraard hebben gedeeld.

Taartje bij Torv Veenendaal
Eigenlijk wilden we muffins die op de kaart stonden, maar blijkbaar hebben ze dagelijks een bepaalde selectie en kan je een keuze maken uit de vitrine. Het bananenbrood en de skitaart waren lekker, de chai latte was wat vlak van smaak, niet zo kruidig. In ieder geval zit je er prima buiten op het terras.

Torv
Brouwersgracht 69
3901 TK Veenendaal

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top