Nasi Rames van Toko Veenendaal

Nasi Rames van Toko Veenendaal

Nasi Rames van Toko Veenendaal
Michel is lekker aan het barbecuen op het event Beers & Barrels in Helmond. Hij helpt daar een collega die daar met een big smoke staat. Ik heb zelf een nasi rames gehaald bij Toko Veenendaal, daar had ik zin in. Ik moest daarvoor wel een druk Veenendaal trotseren. De wielerkoers Veenendaal-Veenendaal werd gereden, in het dorp stonden voor de kinderen overal springkussen en het was een zaterdag met mooi weer, dus veel shoppers. Ik ben dus alleen even bij de toko naar binnen geweest.

Bij de nasi rames waarbij je standaard al een saté ayam met satesaus en een telor sambal (een pittig eitje) mocht ik ook nog een vleesgerecht en groentegerecht kiezen. Ik koos de rundergehaktballetjes in ketjap saus en urab, een groentegerecht met kokos en een beetje pit.

Wat je op de foto ziet is niet alles, morgen voor de lunch nog een beetje! Het was in ieder geval lekker.

Toko Veenendaal
Prins Bernhardlaan 10
3901 CC Veenendaal

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top