Rijstnoodles met Vegakip, Champignons en Paksoi in Pindasaus

Rijstnoodles met Vegakip, Champignons en Paksoi in Pindasaus

Rijstnoodles met Vegakip, Champignons en Paksoi in Pindasaus
Eigenlijk zouden we dit afgelopen vrijdag al eten, maar toen gingen we liever al voor de vakantiesfeer en bestelden we ons eten. Vandaag moest dit dus echt gemaakt worden. Ik wilde het eigenlijk maken met alleen een beetje marinade van ketjap manis en sojasaus, maar dat leek me wat karig qua smaak. Ik maakte er dus een woksaus bij en dat gaf in ieder geval lekker wat smaak.

Ingrediƫnten: rijstnoodles, 3 eetlepels pindakaas, 2 eetlepels ketjap manis, scheutje citroensap, knoflookpoeder, gemberpoeder, 3 eetlepels melk, sesamzaad, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 pak vegetarische kipstukjes, 250 gram champignons, 1 paksoi, water

Aantal personen: 2

Kook de rijstnoodles volgens aanwijzing op de verpakking. Maak een woksaus van 3 eetlepels pindakaas, 2 eetlepels ketjap manis, scheutje citroensap, knoflookpoeder, gemberpoeder, 3 eetlepels melk en sesamzaad. Roer goed door. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg de vegetarische kipstukjes toe en bak even mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 gesneden paksoi toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de net gemaakte woksaus toe. Roer goed door, wanneer de woksaus te dik is voeg je een beetje water toe. Serveer met de rijstnoodles. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top