Broodje Barbecueworst

Broodje Barbecueworst

Broodje Barbecueworst
Vandaag moesten we al weer uitchecken bij Van Der Valk Wolvega, maar eerst een lekker uitgebreid ontbijt. De worstjes en spek ontbraken niet. We eindigden vandaag ook met een worstje met spek.

We waren na het uitchecken nog even op visite bij Jan en Mieneke geweest, even kijken naar de aanbouw en wat dingetjes in orde maken. Daar hebben we ook nog lekker geluncht met een soepje en ergens in de middag zijn we weer naar huis gereden.

Beide hadden we niet zoveel trek en het was ook nog eens warm weer. Dus 1+1 is barbecue aan. Bij de slager had ik barbecueworstjes gehaald van de week met kaas en spek. Michel bakte deze op de barbecue en daarna lekker op een ciabattabroodje met sla. Lekkere afsluiter van onze ieniemienie vakantie.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Broodje Barbecueworst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top