Taartje bij Theeschenkerij Lievelien in Scherpenzeel

Taartje bij Theeschenkerij Lievelien in Scherpenzeel

Taartje bij Theeschenkerij Lievelien in Scherpenzeel
Uiteraard waren we veel te vroeg, pas om 2 uur konden we inchecken bij ons hotel. Dus we hebben een stukje siteseeing gedaan aan de andere kant van de A32. Zo kwamen we bij een waterbuffel-landwinkel. Een leuk winkeltje waar we een vlinder voor in de tuin hebben gescoord. Daarna zijn we nog naar een theetuin gereden, in Scherpenzeel. Dat is dan niet de Scherpenzeel vlakbij Veenendaal, maar Scherpenzeel in de buurt van Wolvega.

In de theetuin genoten we van een kopje thee en latte macchiato en van een punt kruimelroomvlaai en een Blokzijler brok. De vlaai en de Blokzijler brok hebben we uiteraard gedeeld. De smaak van de Blokzijler Brok leek ons echt op kruidnoten, maar ook op lebkuchen uit Duitsland. Volgens de eigenares is de smaak ergens tussen kruidkoek en speculaas in. Bijzonder!

Bij de theetuin kan je ook nog allerlei lekkere theetjes kopen en flessen met alle ingrediënten voor koekjes en cupcakes, maar je kon er ook zelfgemaakte omslagdoeken en sleuthangers kopen. Ik kon het dus niet laten om zo’n zelfgemaakte omslagdoek mee te nemen! In ieder geval een leuk adresje om ook weer wat vakantiegevoel te krijgen!

Theeschenkerij Lievelien
Grindweg 290
8483 JP Scherpenzeel (Friesland)

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top