Eetcafé de Steen in Willemsoord

Eetcafé de Steen in Willemsoord

Eetcafé de Steen in Willemsoord bal gehakt
Vandaag begon onze vakantie van 1 dag! Een dag? We waren uitgenodigd door Jan en Mieneke om de 80ste verjaardag van Jan te vieren en hadden in Wolvega een hotel geboekt. Helemaal leuk, het feestje begon ‘s avonds pas, dus een dag van te voren hadden we al bedacht op tijd richting Friesland te gaan en hadden we allerlei lekkere adresjes opgezocht.

Eén van die adresjes was eetcafé de Steen. Het was lekker weer en we konden heerlijk op het terras zitten. Het was alleen druk, want er kwam een grote groep en de kinderen op het voetbalveld hadden ook nog wat nodig voor de lunch. Er was wel ruimte voor een frietje en snackje, maar de bal gehakt, waar Eetcafé de Steen ook om bekend staat kon ook. Nou daar kwamen we eigenlijk voor. Dus helemaal top.

De bal was lekker en op het terras hebben we heerlijk genoten.

Eetcafé de Steen
Steenwijkerweg 155
8338 LB Willemsoord

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

4 thoughts on “Eetcafé de Steen in Willemsoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top