Nasi Keboeli met Kipsaté

Nasi Keboeli met Kipsaté

Nasi Keboeli met Kipsaté
Vandaag had Michel bedacht om lekker wat kipspiesen op de barbecue te maken. Ik zou er dan een flinke pan nasi keboeli bij maken en dan handig wat in de vriezer. Het liep even anders, alles was schoon op. Niet dat wij met ons twee alles hebben op gegeten, maar Britt en Dennis kwamen ‘s middags langs en zijn gezellig blijven eten. Altijd leuk (en gezellig!).

De nasi maakte ik gewoon net als anders, genoeg recepten van, zoals deze.

Nasi Keboeli met Kipsaté
De kipfilet werd in lange repen gesneden en gemarineerd in een marinade van ketjap manis, zoete chilisaus, knoflookpoeder, gemberpoeder, uienpoeder en een beetje limoensap. De pindasaus maakte Michel na eigen recept.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top