Pasta met Vegetarische Balletjes in Groentesaus

Pasta met Vegetarische Balletjes in Groentesaus

Pasta met Vegetarische Balletjes in Groentesaus
Ingrediënten: macaroni, 1 pakje vegetarische balletjes, 1 ui, 1 courgette, 4 bosuien, 250 gram cherrytomaatjes, 2 theelepels basterdsuiker, 2 theelepels balsamico azijn, scheutje tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak de vegetarische balletjes rondom bruin in hete boter. Schep de vegetarische balletjes uit de pan en houdt apart. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngesneden courgette. Bak tot de ui en courgette zacht zijn. Voeg 4 in ringen gesneden bosui en 250 gram gehalveerde cherrytomaten toe. Bak tot de bosui zacht is. Pureer de groente iets met de staafmixer. Breng op smaak met 2 theelepels basterdsuiker, 2 theelepels balsamico azijn en een scheutje tomatenketchup. Doe de vegetarische balletjes terug in de pan. Warm de saus goed door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top