Cupcakes van de Cupcakerij Veenendaal

Cupcakes van de Cupcakerij Veenendaal

Cupcakes van de Cupcakerij Veenendaal
Gisteren zag ik op de Instagram van Cupcakerij dat er nieuwe smaken cupcakes waren: stroopwafel en bokkenpootjes. Nou sowieso wilde ik de bokkenpootjes-cupcake wel proberen! Ik had geluk, om 10 uur had ik de laatste bokkenpootjes-cupcake, de stroopwafel-cupcake was zelfs al op! Daarom nam ik de chocolate chip salted caramel cupcake mee. Deze smaak was weer terug van weggeweest, de salted caramel bolletjes waren eindelijk weer leverbaar vertelde de eigenaresse.

Heel voorzichtig probeerde ik de cupcakes mee naar huis te nemen aan het stuur, want in de fietstas hobbelt het sowieso heel erg. Maar helaas, hobbels en wind zorgden ervoor dat de cupcakes ondersteboven in het doosje zaten. Gelukkig was het nog niet zo gehavend. In ieder geval de smaak was lekker, leuk die bokkenpootjes-cupcake!

Trouwens deze gebaksbordjes haalde ik weer eens te voorschijn. Lang geleden, toen ik nog thuis woonde bij mijn ouders, gingen onze buren verhuizen naar het bejaardentehuis en kreeg ik een gebakset. Heel leuk en mooi. Het is nog steeds compleet en aan de stempel op de bordjes te zien ook heel oud. Het is een Barker Bros England uit de jaren 1930-1937.

Cupcakerij
Patrimoniumlaan 32
3904 AD Veenendaal

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top