Pasta met Champignons en Spekjes in Romige Saus

Pasta met Champignons en Spekjes in Romige Saus

Pasta met Champignons en Spekjes in Romige Saus
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram champignons, 250 ml crème fraîche, water, zout, peper, kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml crème fraîche toe. Smelt de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel wat water toe wanneer de saus te dik wordt. Serveer de saus met de spaghetti. Strooi er nog wat kaas over. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top