Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Simpele Macaroni
Vandaag moest ik een presentatie geven, alleen niet via teams, maar op locatie. Oftewel gewoon in het gebouw waar ik normaal werk, maar waar ik nog steeds weinig kom. Ik was er de hele dag, want ik was ook redelijk vol ‘geboekt’ met andere vergaderingen, die dan wel weer via teams gingen. In ieder geval was het wel weer leuk om collega’s in het echt te zien. Ook leuk: gewoon een lunchwandeling door de Botanische Tuinen met een collega, omdat dat kan en het lekker zonnig weer was.

Omdat ik niet wist hoe laat ik thuis was, de standaard tram- en treintijden ken ik niet meer uit mijn hoofd, had ik simpele macaroni op het menu staan. Macaroni met gebakken ui en ham en tomatenketchup (en ik had nog een beetje kaas).

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top