Paasbrunch

Paasbrunch

Paasbrunch tas van slagerij van doorn Veenendaal
De afgelopen weken kon ik bij Slagerij van Doorn sparen voor een ‘paasbrunchtas’. Dit is een tas vol lekkers. Vrijdag heb ik de tas gehaald. Ik was aangenaam verrast wat er allemaal in de tas zat (en zwaar was de tas ook). In de koeltas zat: een bak aspergesoep, rookvlees, boerenham, plak paté, Spaanse fuetworst, eiersalade, smulsalade, een doosje eieren en een brood. Helemaal leuk toch! Uiteraard had ik van te voren al bedacht dat dit onze paasbrunch werd.

Paasbrunch gebakjes van mekking Veenendaal
Het eerste deel van onze paasbrunch kwam niet uit de tas. We begonnen namelijk met een gebakje van Mekking. Ik had gekozen voor een boltaartje met mangosmaak en een taartje met hazelnoot- vanillesmaak. Nou ja eigenlijk begonnen we de Paasochtend gewoon net als elke zondag met yoghurt met nootjes.

Paasbrunch aspergesoep
Na de taartjes maakten we de aspergesoep klaar. De soep had een sterke aspergelucht, maar de smaak was eigenlijk heel mild en romig. Helemaal lekker dus. Met een sneetje brood doopten we ook lekker in de soep. Soep en brood dopen hoort bij elkaar.

Paasbrunch sandwich eiersalade rookvlees
Daarna een echte ‘high tea’ sandwich. Ik maakte een sandwich van het brood met eiersalade en rookvlees.

Paasbrunch smeersels
Vervolgens kwamen de smeersels op tafel: de smulsalade, eiersalade en paté. Extra erbij nog de dip&smeer van de Jumbo. Bij Albert Heijn had ik nog de sesamcrackers gehaald.

Paasbrunch antipasti
Verder maakte ik ook nog een ‘antipasti’ bordje. Op het bordje uiteraard de vleeswaren uit de tas: rookvlees, boerenham en de fuetworst. Maar naast dat had ik ook nog Gelderse worst en rauwe ham in de koelkast liggen. Kortom ook dat maar op het bordje. Echt een antipastibordje toch?

Paasbrunch bonbons mekking Veenendaal
Bij Mekking hadden ze ook nog de allerschattigste paasbonbons liggen. Die kon ik echt niet laten liggen toen ik de gebakjes voor de paasbrunch haalde. Tijdens het kijken naar Parijs-Roubaix kwamen deze op tafel.

Paasbrunch pie gehakt
Deze pie gevuld met gehakt had ik al eerder bij de andere slager gehaald. Even lekker wat warms nog aan het einde van de brunch. Het gehakt smaakte naar stoofvlees. Lekker!

Paasbrunch chocolademousse
Van de eieren uit de paasbrunchtas van Slagerij van Doorn maakten we gisteren deze chocolademousse. Echt de allerlekkerste chocolademousse ooit!

Met maar een paar extra dingen die ik erbij had gekocht hebben we met de paasbrunchtas die ik bij elkaar heb gespaard een superlekkere brunch gemaakt. O ja en de tas waar al het lekkers in zat, een koeltas, kreeg ik er ook nog eens bij. Echt zo’n leuke actie!

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top