Luxe Koekjes van Bakker Achterberg – Veenendaal

Luxe Koekjes van Bakker Achterberg – Veenendaal

Luxe Koekjes van Bakker Achterberg – Veenendaal
Op mijn boodschappenrondje op woensdagochtend is de bakker nog dicht, maar oké ik ben dan ook best vroeg. Iets over achten. Vandaag moest ik eerst nog wat testen voor het werk, het boodschappenrondje was daarom later. Na de slager ben ik nog even bij de bakker binnengelopen. Ik nam lekkere broodjes voor de lunch mee en deze luxe koekjes voor bij de koffie en thee.

Bakkerij Achterberg
Prins Bernhardlaan 46
3901 CC Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top