Toad in a Hole van de BBQ

BBQ

Toad in a Hole van de BBQ

Toad in a Hole van de BBQ
Vanochtend moest ik weer bedenken wat te eten dit weekend. Nu hadden we voldoende saucijsjes in de diepvries liggen. Wat kan je daarmee op de barbecue. Ik bedacht dat toad in a hole wel lekker zou zijn. Het werd een recept wat ik in 2007 al eerder heb gemaakt, maar dan in de oven. Op de barbecue in een dutch oven gaat het net zo goed.

Ingrediƫnten; 125 gram bloem, 2 eieren, 225 ml water, peper, zout, 2 saucijsjes, plakjes rauwe ham, 1 ui, 150 gram champignons, 1/2 rode paprika, 1 bosui, 10 cherrytomaatjes,

Zet de barbecue aan en stook hem op naar 180 graden. Maak ondertussen een beslag van 125 gram bloem met 2 eieren, 225 ml water, peper en zout. Omwikkel 2 saucijsjes met plakjes rauwe ham. Bak de saucijsjes rondom bruin in de hete bakboter. Voeg 1 fijngesnipperde ui, 150 gram in plakjes gesneden champignons, 1/2 fijngesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden bosui toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Doe er 10 gehalveerde cherrytomaatjes bij. Voeg het beslag toe. Doe de deksel dicht en laat het geheel in 30 minuten gaar worden. Laat de laatste minuten de deksel even van de pan. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top