Lenteschotel van de Poelier

Lenteschotel van de Poelier

Lenteschotel van de Poelier
Vandaag had ik een teamuitje van het werk, voor het eerst sinds corona was bijna het hele team weer bij elkaar. Raar en leuk tegelijk. We hadden een Braziliaanse percussieworkshop in theater de Berenkuil in Utrecht. Heel leuk, zowaar kan ik ritme houden. Daarna was er nog een etentje voorzien bij een tapasrestaurant, maar dat heb ik afgezegd. Na twee jaar amper iets doen qua uiteten gaan op het werk zijn was het teamuitje al veel indrukken in één keer. Dat wist ik al van te voren dus ik had al op tijd afgemeld en een makkelijke maaltijd gehaald. Bij Poelier de Munt haalde ik de lenteschotel. Een maaltijd met kip, groente in een ketjapsaus. Erbij Udon-noodles gekookt en klaar. Prima maaltijd zo!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top