Schnitzel a la Saltimbocca in Tomatensaus

Schnitzel a la Saltimbocca in Tomatensaus

Schnitzel a la Saltimbocca in Tomatensaus
Dit recept zag ik bij BBQ Culture. Alleen maakte hij het op de barbecue, met veel meer en ander vlees. Het idee vond ik wel erg lekker. Dus aan de slag maar dan gewoon op het fornuis. Misschien ooit nog een keer op de barbecue.

Ingredi├źnten: 2 schnitzels, blaadjes salie, rauwe ham, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 pakje tomato frito, 200 ml kookroom, geraspte kaas, zout, peper,

Aantal personen: 2

Leg op elke schnitzels een paar blaadjes salie. Rol de schnitzels op en om wikkel het met plakjes rauwe ham. Bak de schnitzelrolletjes rondom bruin in hete boter. Haal ze uit de pan en houdt de schnitzelrolletjes even apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 3 teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 pakje tomato frito en 200 ml kookroom toe. Warm even door. Leg de schnitzelrolletjes terug in de pan. Laat de saus zachtjes pruttelen voor ongeveer 20 minuten. Draai de schnitzelrolletjes regelmatig. Voeg op het laatst geraspte kaas naar eigen inzicht toe en breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top