Sperziebonen, Kip en Paprika in Pindasaus

Sperziebonen, Kip en Paprika in Pindasaus

Sperziebonen, Kip en Paprika in Pindasaus
Ingrediënten: 250 gram sperziebonen, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 300 ml water, 1 Maggiblokje, 2 eetlepels pindakaas,

Aantal personen: 2

Kook 250 gram sperzieboontjes beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bijna gaar is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak mee tot het bijna zacht is. Voeg 300 ml water en 1 verkruimeld Maggiblokje toe. Breng kort aan de kook. Voeg 2 eetlepels pindakaas toe. Laat de pindakaas smelten. Laat de saus op laag vuur zachtjes inkoken. Lekker met rijst. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top