Kiploempia met Pittige Kip

Kiploempia met Pittige Kip

Kiploempia met Pittige Kip
Vandaag moest ik sinds lange tijd voor het werk in Utrecht zijn. Weer even wennen hoor. Het fietsen op een gewone fiets (veel langzamer), in de trein, mensen live zien tijdens een vergadering (veel meer indrukken). In ieder geval hadden we bedacht een makkelijke maaltijd te doen omdat ik niet wist hoe laat is thuis zou zijn.

Ik was eigenlijk best vroeg thuis, maar was echt doodop naar al die indrukken. In ieder geval Michel deed de kiploempia’s in de Airfryer (180 graden / 10 minuten) en deed de pittige kip in een pannetje om op te warmen. Het was in ieder geval lekker en de pittige kip van de poelier was ook echt pittig.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top