Cannellonirolletjes van de BBQ

Cannellonirolletjes van de BBQ

Cannellonirolletjes van de BBQ
Ingrediënten: 300 gram gehakt, 75 gram spinazie (diepvries), 4 augurkjes, lasagnekruiden, geraspte kaas, 7 cannelloni-rolletjes, bacon, tomatensaus,

Aantal cannelloni’s: 7

Verhit de barbecue naar 180 graden, doe er 1 indirect deel in. Meng 300 gram gehakt met 75 gram spinazie, 4 fijngesneden augurkjes, lasagnekruiden en geraspte kaas. Vul de cannelloni-rolletjes door ze voorzichtig in het gehakt te duwen en iets te draaien tot het cannelloni-rolletje vol is. Vul zo alle zeven rolletjes. Omwikkel de cannelloni-rolletjes met plakjes bacon. Besmeer de cannellonirolletjes met tomatensaus. Leg de cannellonirolletjes op het indirecte deel van de barbecue. Laat de rolletjes 40 minuten op de barbecue. Draai de rolletjes regelmatig om. Smeer het dan ook in met tomatensaus. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top