Oosterse Varkenshaasspies van de BBQ

BBQ

Oosterse Varkenshaasspies van de BBQ

Oosterse Varkenshaasspies van de BBQ
Vandaag maakte Michel Oosterse varkenshaasspiesje op het spit van de barbecue. Maar eerst marineerde hij vanochtend 2 kophaasje (dikke stuk van de varkenshaas) in een marinade van ketjap, gemberpoeder, knoflookpoeder en babipangangkruiden.

De barbecue werd opgestookt naar 200 graden en de spiesen werden geregen. Op de spies: varkenshaas, paprika en een sjalotje. Vervolgens werd de spiesenset op de barbecue gedaan met een lekbak er onder. Het spit heeft een half uur gedraaid.

Ondertussen kookte Michel de rijst en maakte hij zijn bekende pindasaus.

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top