Appeltaartwafels

Appeltaartwafels

Appeltaartwafels
Vandaag maakten we appeltaartwafels, naar recept van OhMyFoodness. We maakten het deze keer in ons grillapparaat met wafelijzers.

Ingrediënten: 50 gram roomboter, 1 ei, 250 gram zelfrijzend bakmeel, 350 ml volle melk, 1 theelepel kaneel, 1/2 theelepel gemberpoeder, 2 eetlepels basterdsuiker, snuf zout, 50 gram rozijnen, 2 appels,

Aantal wafels: 12

Mix 50 gram roomboter met 1 ei tot de boter zacht is. Voeg 250 gram zelfrijzend bakmeel, 350 ml volle melk, 1 theelepel kaneel, 1/2 theelepel gemberpoeder, 2 eetlepels basterdsuiker en een snuf zout toe. Mix tot je een glad beslag hebt. Voeg vervolgens 50 gram rozijnen en 1 geraspte appel toe. Bak de wafels in een gloeiend heet wafelijzer in een minuut of 5 gaar (afhankelijk van hoe heet je wafelijzer wordt natuurlijk). Bak ondertussen 1 in schijfjes gesneden appel in boter. Serveer de appeltaartwafels met schijfjes warme appel. Smul ze!

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top