Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 1 flinke ui, 1 flinke wortel, 400 gram riblap, 1 blikje tomatenpuree, scheutje rode wijn, rundvleesbouillon, melk, spaghetti,

Aantal personen: 3

Bak 150 gram fijngesneden ontbijtspek aan in een beetje boter. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 in kleine blokjes gesneden wortel toe. Bak tot de ui glazig is. Voeg 400 gram fijngesneden riblap toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens een blikje tomatenpuree, een scheutje rode wijn en rundvleesbouillon (zoveel tot het onderstaat) toe. Roer goed door. Breng kort aan de kook. Leg een deksel op de pan. Zet de pan op laag vuur. Laat het geheel een uur of twee of langer stoven. Laat het laatste half uur de deksel van de pan en laat de saus indikken. Voeg een klein scheutje melk toe. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Serveer de spaghetti met de bolognesesaus. Doe er op je bord eventueel nog geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top