Currywurst met Aardappelkroketjes en Zoete Aardappelsalade

Currywurst met Aardappelkroketjes en Zoete Aardappelsalade

Currywurst met Aardappelkroketjes en Zoete Aardappelsalade
Bij de slager waren de saucijzen in de aanbieding. Met de saucijzen maakte ik vandaag currywurst. Bij de currywurst wilde ik eigen iets van ‘kartoffelsalat’ eten, maar bij de Jumbo zag ik ook een zoete aardappelsalade met gegrilde groenten staan. Eens iets anders en lekker.

Ingrediënten: 2 saucijzen, 1 sjalotje, 1 theelepel sambal, 175 ml tomato frito, 100 ml tomatenketchup, 1 eetlepel balsamico azijn, 1/2 eetlepel honing, 1 theelepel kerriepoeder,

Aantal personen: 2

Braad 2 saucijzen rondom bruin. Maak ondertussen de saus. Bak 1 fijngesnipperde sjalotje met 1 theelepel sambal tot het sjalotje zacht is. Voeg 175 ml tomato frito, 100 ml tomatenketchup, 1 eetlepel balsamico azijn, 1/2 eetlepel honing en 1 theelepel kerriepoeder toe. Laat de saus zachtjes een minuut of 10 pruttelen op laag vuur. Snijd de saucijzen in plakjes. Serveer de currywurstsaus er over. Lekker met aardappelkroketjes en een zoete aardappelsalade. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top