Gnocchi in Tomatensaus

Gnocchi in Tomatensaus

Gnocchi in Tomatensaus
Ingrediƫnten: pijnboompitten, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 blik gepelde tomaten, gnocchi, basilicum, zout, peper, 1/2 eetlepel basterdsuiker, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak de pijnboompitten 3 minuten op 180 graden in de Airfryer. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 blik gepelde tomaten toe. Plet de tomaten. Laat de saus 15 minuten zachtjes pruttelen. Kook ondertussen de gnocchi in 3 minuten gaar in kokend water. Breng de saus op smaak met fijngehakte basilicum, zout, peper en 1/2 eetlepel basterdsuiker. Roer de gnocchi door de saus. Strooi er op je bord kaas over. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top