Macaroni met Champignons, Courgette en Rauwe Ham

Macaroni met Champignons, Courgette en Rauwe Ham


Vandaag kookte ik met de dingen die ik in huis had. Ik had eigenlijk iets anders gepland, maar twijfelde aan de houdbaarheid van een ding. Nou hop het twijfelgeval toch maar weg en dan met de rest en wat er nog meer in huis was iets anders maken.

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 1 courgette, 100 gram champignons, 100 gram rauwe ham, 200 ml crème fraîche. peper,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in kleine blokjes gesneden courgette en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de courgette en champignons zacht zijn. Voeg 100 gram in kleine stukjes gesneden rauwe ham toe. Warm even door. Voeg als laatste 200 gram crème fraîche toe. Laat de crème fraîche smelten. Breng op smaak met een beetje peper. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top