Mexicaanse & Saté Wraps van Poelier de Munt Veenendaal

Mexicaanse & Saté Wraps van Poelier de Munt Veenendaal

Mexicaanse & Saté Wraps van Poelier de Munt Veenendaal
Woensdag is de dag dat ik boodschappen doe en naast dat ik naar de supermarkt ga, ga ik ook langs bij de slager en regelmatig ook bij de poelier. Deze zit vlakbij de slager. Deze week had Poelier de Munt wraps in de aanbieding. Lekker voor de lunch. Ik nam een satéwrap en een Mexicaanse wrap mee. De wraps heb ik 8 minuten opgewarmd op 160 graden in de Airfryer. Uiteraard hebben we gedeeld, beide wraps waren erg lekker!

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top