Kalfsossenhaas van de BBQ

BBQ

Kalfsossenhaas van de BBQ

Kalfsossenhaas van de BBQ
Bij Heuvelrug noten & zuidvruchten haalden we vorige week naast allerlei lekkere nootjes ook diepgevroren kalfsossenhaas. Vandaag heeft Michel het op de barbecue gelegd. Het was een botermals stukje vlees.

Verwarm de barbecue naar 150 graden met 1/2 indirect deel. Doe een kernthermometer in de kalfsossenhaas. Leg de kalfsossenhaas aan de indirecte kant van de barbecue. Sluit het deksel en grill tot de kalfsossenhaas een kerntemperatuur heeft van 45 graden. Leg nu de kalfsossenhaas op de directe kant van de barbecue. Grill rondom, met een mooi grillrandje natuurlijk, tot de kalfsossenhaas een kerntemperatuur heeft van 50 tot 52 graden. Haal de kalfsossenhaas van de barbecue en laat het nog even rusten.

Bij de kalfsossenhaas aten we Italiaanse groenten met een beetje kruidenboter en röstirondjes.

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top