Gebakjes van ’t Haverland Veenendaal

Gebakjes van ’t Haverland Veenendaal

Gebakjes van 't Haverland Veenendaal
Gisteren hadden we natuurlijk al slagroomtaart, maar vandaag is Michel echt jarig. Al was het eigenlijk voor ons allebei gewoon maandag en hadden we het druk. Omdat ik vroeger klaar ben dan Michel sprong ik na mijn werk nog even snel op de fiets om naar de dichtstbijzijnde bakker te fietsen die open was op maandag en lekkere gebakjes had.

Ik remde bij bakkerij ’t Haverland aan de zandstraat. Daar kocht ik voor Michel een punt advocaat gebak en voor mijzelf nam ik een punt chocoladetaart mee. De punt advocaat gebak had een hint van advocaat, het chocoladegebak was echt chocola.

Beide gebakjes waren erg lekker. Zo was Michel toch nog een beetje jarig.

Bakkerij ’t Haverland
Zandstraat 131
3905 EB Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top