Tortellini met Paprika in Romige Kruidenkaassaus

Tortellini met Paprika in Romige Kruidenkaassaus

Tortellini met Paprika in Romige Kruidenkaassaus
Ingrediƫnten: tortellini met kaas & noten, 1 ui, 1 rode paprika, 4 eetlepels kruidenkaas, 100 ml kookroom, rucola,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui en 1 gesneden rode paprika tot de paprika zacht is. Voeg 4 eetlepels kruidenkaas en 100 ml kookroom toe. Laat de kruidenkaas smelten. Roer de tortellini door de ui en paprika. Serveer met een berg rucola.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top