Pizza & Pasta van Da Asporto Veenendaal

Pizza & Pasta van Da Asporto Veenendaal

Pizza & Pasta van D'Asporto Veenendaal Pasta bolognese gratinata
Vandaag had ik weer zo’n dag waar geen end aan leek te komen. Van de ene vergadering naar de andere, online weliswaar en dan weer een probleem zo, even een mailing. Echt gaar was ik. Michel stelde daarom voor om iets te laten bezorgen, wat we wel vaker doen op een dinsdag. Het werd gewoon Da Asporto. Ik een pasta en Michel een pizza.

Bij het keuze maken ging ik niet voor de spaghetti bolognese die ik normaal neem. Ik had namelijk gezien dat Da Asporto pasta’s uit de oven had. Ik koos voor de pasta bolognese gratinata. Penne met bolognesaus, stukjes ham en kaas uit de oven. Echt heel lekker, en net even anders dan de spaghetti bolognese.

Pizza & Pasta van D'Asporto Veenendaal Pizza New Yorker
Michel koos de pizza New Yorker, deze pizza is belegd met pepperoni, ham, rundvlees, ui en paprika. Een klassieker.

De bezorging was weer supersnel. We hadden besteld voor rond kwart voor zes, maar om vijf over half zes werd er aangebeld. Helemaal prima, we waren toch net klaar met werk. Bij de bestelling kregen we weer een blikje cola.

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top