Kip Kerrie met Champignons en Doperwten

Kip

Kip Kerrie met Champignons en Doperwten

Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 150 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 150 ml kookroom, kerriepoeder, nandan masala, zout, 100 gram doperwten (diepvries),

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking of zoals je het gewend bent. Bak 1 gesnipperd ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet gaar is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg 150 ml kookroom toe. Breng op smaak met kerriepoeder, nandan masala en zout. Voeg 100 gram diepvries doperwten toe. Warm het geheel goed door zodat de doperwten warm zijn. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top