Goulash

Goulash

Goulash

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram magere runderlappen, 1 rode paprika, 125 gram champignons, 3 tomaten, scheutje rode wijn, 1 maggiblokje, water, paprikapoeder, basterdsuiker,

Aantal personen: 2

Bak 1 flinke, gesnipperde ui met 1 fijngesneden knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in blokjes gesneden runderlappen toe. Bak tot het vlees bruin is. Voeg 1 gesneden rode paprika en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaten toe. Roer even door. Voeg een scheutje rode wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 1 verkruimeld maggiblokje en zoveel water toe dat het onderstaat. Breng kort aan de kook. Zet vervolgens het vuur laag en leg de deksel op de pan. Laat het een uur of 2 zachtjes pruttelen. Haal daarna de deksel weer van de pan. Breng de goulash op smaak met paprikapoeder en eventueel basterdsuiker. Laat de goulash indikken in een half uurtje. Lekker met aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top