Lasagne uit de Airfryer

Lasagne uit de Airfryer

Lasagne uit de Airfryer
Omdat ik mijn laatste boodschappen van vorig jaar ruim voor oud & nieuw had gedaan, had ik eigenlijk niet iets vers in huis. Maar gelukkig hebben we de vriezer, en die moet ook eens leeg had ik vorig jaar al bedacht. Vandaag namen we lasagne die we eerder al eens op de barbecue hadden bereid en waarvan we veel te veel over hadden. Ik heb het nu op 160 graden in 25 minuten in de Airfryer gedaan. Alleen dat was dan weer net te lang. Kortom het moet iets zijn tussen de 15 en 25 minuten op 160 graden.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top