Gevulde Ui omwikkeld met Spek van de BBQ

BBQ

Gevulde Ui omwikkeld met Spek van de BBQ

Gevulde Ui omwikkeld met Spek van de BBQ
Dit leek me zo lekker, ui gevuld met gehakt en omwikkeld met ontbijtspek. Het was ook lekker, alleen de ui had nog wel iets gaarder gemogen. Het was nu soms nog een beetje rauw. Kortom het moet zeker langer dan 30 minuten op de barbecue (voor ons dan).

Ingrediënten: 150 gram gehakt, gehaktkruiden, 2 flinke uien, 6 plakjes ontbijtspek (dikker gesneden), cheddar cheese, barbecuesaus,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue naar 180 graden. Kruid 150 gram gehakt met gehaktkruiden. Pel 2 uien. Haal het binnenste deel van de uien eruit. Vul de uien met het gehakt. Omwikkel de uien elk met 3 plakjes ontbijtspek. Leg boven op de ui een beetje cheddar cheese. Smeer de ui in met barbecuesaus. Zet de uien in een gietijzeren pannetje minstens 30 minuten op de barbecue met gesloten deksel. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top