Varkenshaas in Roomsaus

Varkenshaas in Roomsaus


Ingrediƫnten: 1 varkenshaas, 250 gram champignons, 150 gram ham, 1 1/2 eetlepel bloem, 250 ml kookroom, 1 Maggiblokje, 2 theelepels sojasaus,

Bak 1 in blokjes gesneden varkenshaas bruin en gaar in een koekenpan. Voeg 250 gram in kwarten gesneden champignons en 150 gram gesneden ham toe. Roerbak tot de champignons gaar zijn. Voeg 1 1/2 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens geleidelijk 250 ml kookroom toe. Roer goed door. Breng vervolgens de saus op smaak met 2 theelepels sojasaus. Laat de saus een paar minuten zachtjes doorkoken. Lekker met aardappelbolletjes uit de Airfryer. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top