Nasi Keboeli met Biefstuksaté

Nasi Keboeli met Biefstuksaté

Nasi Keboeli met Biefstuksaté
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 150 gram ontbijtspek, korianderpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1/2 groene paprika, 1 prei, ketjap manis, sojasaus,

Aantal personen: 3

Kook de rijst al vroeg zodat het kan afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui bijna zacht is. Voeg 150 gram ontbijtspek, korianderpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1/2 in kleine stukjes gesneden groene paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg als laatste de gekookte rijst toe. Bak op hoog vuur tot het gerecht warm is. Breng op smaak met een beetje ketjap manis en sojasaus. Erbij biefstuksaté. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top