Hapjes Thuis

Hapjes Thuis

Hapjes Thuis carpaccio en vitello tonnato Piretti
Michel en ik hadden bedacht om op tweede kerstdag allerlei hapjes thuis te doen. Dus geen brunchbox van Van Der Valk zoals vorig jaar, maar overal lekkere dingen bestellen. Vorige week bestelde ik bij slagerij van Doorn en Piretti allerlei lekkers. Vrijdagochtend stond ik al om tien voor zeven in de rij bij de slager om mijn bestelling af te halen en in de middag in de rij bij Piretti. In ieder geval allerlei lekkers in huis.

Wat hadden we allemaal? We begonnen de ochtend gewoon met yoghurt en pap. Halverwege de ochtend zijn we met de kerstdingen begonnen. We starten met scones met clotted cream en jam om daarna door te gaan naar carpaccio en vitello tonnato van Piretti.

Hapjes Thuis salades van Doorn
Vervolgens hadden we allerlei salades voor op de toastjes. Ik had hamtaart besteld, dat aten we vroeger thuis vaker maar nu had ik het al een hele tijd niet meer op. Dit was weer ouderwets lekker. De salades waren een pittige gyrossalade en filet americain.

Daarna hadden we een ciabatta broodje in plakjes gesneden en belegd met respectievelijk rollade, rosbief en ham. Er kwamen verder nog Indische kipgehaktballetjes op tafel.

Hapjes Thuis rundvleessalade van Doorn
Verder had ik bij de slager eenpersoons slaatjes besteld: rundvleessalade en huzarensalade.

Hapjes Thuis Piretti tiramisu
Om tweede kerstdag af te maken had ik bij Piretti nog tiramisu. Ik had een gewone tiramisu en een limoncello tiramisu besteld. Alles was superlekker, kortom een feestelijke dag.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top