Ingepakt Tartaartje uit de Airfryer

Ingepakt Tartaartje uit de Airfryer

Ingepakt Tartaartje uit de Airfryer
Zo op kerstavond had ik bedacht om een simpele, maar toch feestelijke maaltijd te maken. Ik maakte ingepakte tartaartjes uit de Airfryer. Deze keer smeerde ik op de tartaartjes een laagje kruidenboter, omdat ik daarvan nog een open verpakking van had. Je kan er in plaats van kruidenboter ook kaas of gebakken champignons over doen. Noem maar op, als het maar ingepakt wordt.

Ingrediënten: 3 plakjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, kruidenboter,

Aantal personen: 2

Ontdooi 3 plakjes bladerdeeg. Besmeer 2 tartaartjes met wat kruidenboter. Leg de tartaartjes elk op een plakje bladerdeeg. Vouw het plakje bladerdeeg zoveel mogelijk over de tartaartjes heen. Knip van het derde vel bladerdeeg stroken en bedek hiermee de open stukken. Leg de ingepakte tartaartjes in de pan van de Airfryer. Zet de Airfryer aan op 180 graden voor 20 minuten. Bij de ingepakte tartaartjes hebben we een salade gegeten. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top